NLDoet

NLdoet

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum worden opgeknapt, is jullie locatie (schoolplein, clubgebouw) toe aan een schoonmaakbeurt, wil je een uitje organiseren voor een speciale groep, een verwendag in bv. een zorginstelling, een wandeling, wedstrijd met prijsuitreiking of een sportactiviteit of andere leuke klus? Op de website vind je alle informatie over het verzinnen en aanmelden van een klus.

Ook vind je informatie over het aanvragen van een financiële bijdrage van het Oranje Fonds voor jouw klus.

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Voor meer informatie kun je terecht op www.nldoet.nl of contact opnemen de Vrijwilligerscentrale Wassenaar tel. 070-511 3133. E-mailen kan natuurlijk ook: info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

 

De volgende NLdoet op 15 en 16 maart 2024!

 

 

 

website & applicaties: WMOMO