Fondsenwerving

Als vereniging of stichting is het soms moelijk om een project zelf gefinancieerd te krijgen. Gelukkig zijn er diverse fondsen die je daar een beetje bij kunnen helpen:  

Fonds Wassenaar :  voor plannen of projecten die ten goede komen aan de Wassenaarse samenleving  

Fonds 1818 :  geeft geld en ondersteuning aan organisaties en buurtbewoners die zich inzetten voor een betere maatschappij.  

Oranjefonds : voor sociale initiatieven die passen binnen de 4 pijlers: betrokken samenleving, zorgen voor elkaar, gelijke kansen of kennis, impact & innovatie  

VSBfonds : voor initiatieven gericht op de ontwikkeling van mensen, buurten of organisaties 

Cultuurfonds: voor projecten op het gebied van beeldende kunst, erfgoed, geschiedenis & letteren, muziek, theater, dans & film en natuur.

Buurtfonds (Postcodeloterij):voor elke buurt met een goed idee

Van Ommeren de Voogt Stichting: Wassenaarse stichting geeft fianciële donaties aan projecten op filantropisch, zociaal en cultureel gebied

Stichting Sint Nicolaas Gasthuis voor projecten (diverse gebieden) die bij voorkeur hun haalbaarheid en nut al bewezen hebben.

Fit in Wassenaar: als je partner bent/wordt van dit lokaal sport- en preventieakkoord is het als organisatie mogelijk om een financiële bijdage te ontvangen indien het initiatief past binnen de doelstellingen van Fit In Wassenaar.

 

wordt nog aangevuld!

website & applicaties: WMOMO