Handreiking 'Vrijwilligerswerk in de toekomst'

Na maanden van discussiëren was het op 13 mei eindelijk zover. De eerste handreiking over Vrijwilligerswerk in de toekomst werd overhandigd aan de wethouder Ritske Bloemendaal en Inge Zweets de Jong.

Tijdens deze leuke avond kregen wethouder Ritske Bloemendaal en Inge Zweerts de Jong de eerste handreiking ‘Vrijwilligerswerk in de toekomst’. Deze handreiking geeft een mooi beeld over hoe vrijwilligers te vinden en te binden in de toekomst. De projectgroep, bestaande uit zeven jongeren, hebben met veel enthousiasme aan deze handreiking gewerkt. 

In dit unieke document komen de ideeën, kennis en kunde van zeven enthousiaste jongeren bij elkaar. Deze jongeren hebben gedurende een half jaar tijdens bijeenkomsten bij de VCW gediscussieerd en gebrainstormd over een aantal vraagstellingen over vrijwilligerswerk. Het doel van het project is het formulieren van voorwaarden om in de toekomst vrijwilligers te vinden en te binden.

Het resultaat? Een fantastisch, bruikbaar en makkelijk toepasbaar document. Ook nieuwsgierig geworden? Dan kan je via de link hieronder de handreiking gratis downloaden!

Handreiking


website & applicaties: WMOMO