Zoeken in de vacaturebank
Zoeken met zoektermen
Actueel

Eerste Beursvloer Wassenaar - Tevredenheid, matches, betrokkenheid

Op dinsdag 17 april 2018 organiseerde de Vrijwilligerscentrale Wassenaar de allereerste beursvloer in Wassenaar. Bedrijven, lokale overheid, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties ontmoetten elkaar en maakten matches in een informele en dynamische sfeer.  Met een slag op de beursgong, door de burgemeester van Wassenaar Dhr. Frank Koen, kwam de beursvloer tot leven. Vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties hét bedrijf of dé organisatie gaan gingen op zoek naar wie hen aan de felbegeerde spullen, adviezen of menskracht kon helpen. "Matchmakers" brachten partijen bijeen en de gemaakte matches werden vastgelegd door de notaris. Met ruim 69 gemaakte matches, die een gezamenlijke economische waarde van tienduizenden Euro’s, kan de eerste Beursvloer in Wassenaar een groot succes genoemd worden. Kijk ook op www.beursvloerwassenaar.nl (meer foto's).

Bekijk ook het videoverslag van de Beursvloer Wassenaar 2018 (door Trebol Producties)

 

 

 

 

NLdoet 2018 - Wassenaar doet volop mee!


Op 9 en 10 maart staken ruim 350.000 Nederlanders vrijwillig de handen uit de mouwen om ruim 9.500 eenmalige klussen te klaren bij clubs, verenigingen, goede doelen, maatschappelijke organisaties enz. Het was weer tijd voor NLdoet,  de grootste vrijwilligersactie in ons land. NLdoet zet  het onmisbare vrijwilligerswerk in de spotlights en laat zien hoe leuk het kan zijn. Maar ook om te tonen hoeveel voldoening het geeft om gezamenlijk iets te betekenen voor anderen. Zelfs als dat misschien maar een keer per jaar is. Meest opvallende deelnemers zijn steevast onze Koning en Koningin, beschermheer en -vrouwe van het Oranjefonds, de organisatie achter Nldoet. Ook Wassenaar deed volop mee. Ruim 150 vrijwilligers gingen aan de slag bij 15 verschillende klussen. De lente was gearriveerd, de inzet was groot, de sfeer was enthousiast en er werden bergen werk verzet. Kortom, Wassenaar deed het geweldig!

 

"Groen Lintje" voor het Repair Café

Tijdens het maandelijkse Repair Café op woensdag 14 juni bij Middin aan de Haven, ontving de initatiefnemer/coördinator Mechteld Nije van de VCW het "groene lintje" opgespeld door Leo Maat van Groen Links Wassenaar.

WassHappening Zondag 21 mei

Onder perfecte weersomstandigheden vond op zondag 21 mei de eerste WassHappening plaats. Een gecombineerd vrijwilligersmarkt én cultureel festival georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en de Bibliotheek Wassenaar WassHappening.

Klik hier voor het foto-verslag.

Klik hier voor het video-verslag van Trébol Produkties.

Nieuwste vacatures

Werkgroep Fairtrade gemeente Wassenaar

Fairtrade promotor

VacaturenummerM.055

Van Ommerenpark

Pianist-gitarist

VacaturenummerM.054

Van Ommerenpark

Creatieve vrijwilliger voor handwerken.

VacaturenummerM.053

Van Ommerenpark

Assistentie bij de gym

VacaturenummerE.051

KidsRights

Voorlichter op school m.b.t. kinderrechten

VacaturenummerH.065

Florence, locatie Duinstede

Chauffeur op de personenbus

VacaturenummerC.018

Beheer Service Centra Wassenaar

Beheerder(s) voor Servicecentrum De Oosthof

VacaturenummerA.127

Dierenbescherming Het Knaaghof

Coördinator voor kinderfeestjes

VacaturenummerD.036

Dierenbescherming Het Knaaghof

Dierenverzorgers

VacaturenummerD.035
KORTINGEN met vrijwilligerspas
Wassenaar vrijwilligerspas - mantelzorgpas