1 oktober VrijwilligersFestival

 Zondag 1 oktober vieren we met alle vrijwilligers in Wassenaar het vrijwilligerswerk in Wassenaar én het 40-jarig bestaan van de VCW. Het programma voor de dag is klaar!

Het VrijwilligersFestival bestaat uit 3 onderdelen, met voor elk wat wils, waarvoor vrijwilligers zich voor één onderdeel kunnen aanmelden (verplicht!).


       1. Theatershow van “de Verbinders”, Joep van Deudekom en Rob Urgert in theaterzaal De Warenar.

            Van 12.45 tot ongeveer 15.00 uur

“Hoe kun je mensen dichter bij elkaar brengen? Afgelopen jaar hebben Rob en Joep zich in dit onderwerp vastgebeten, de wetenschap ervan onderzocht en dat heeft geleid tot een wederom hyperinteractieve show, waarbij het publiek zich na afloop veel meer verbonden voelt tot elkaar. Natuurlijk met een knipoog, maar zoals altijd is het bij de heren nooit onzin. Alles is gebaseerd op wetenschap. En op humor!

Na afloop om 14.00 uur treffen we elkaar in de foyer van De Warenar voor een kopje koffie/thee met gebak; want het is per slot van rekening feest!

 

2. FUNworkshops in De Warenar en het Van Heeckerenhuis. Van 15.00/16.00 tot ongeveer 18.00 uur

- wijnproeverij: Pascal Noordover van Wijnkoperij van Paesen geeft uitleg over biologische wijnen en laat deelnemers natuurlijk ook uitgebreid proeven! 

- workshop 'complimentenmeisjes' : tijdens deze workshop word je geïnspireerd om vaker positieve gedachten uit te spreken naar elkaar. Leer je de waarde van een goed compliment en brengen de 'complimentenmeisjes' een stukje theorie met de praktijk samen. 

- workshop djembé: onder leiding van instructeur van Dununba ga je aan de slag op de Afrikaanse djembé en leer je samen te spelen. Stap voor stap werk je met alle cursisten naar een swingend eindresultaat. Humor en plezier staan voorop!  Na afloop brengen jullie gezamenlijk (als je dat wilt) het eindresultaat ten gehore tijdens de afsluitborrel. 

- workshop schilderen: ook dit jaar verzorgt Hans Gusseklo, kunstenaar en docent bij Ars et Studium, een workshop schilderen. Met een klein groepje van 10 deelnemers maken jullie ieder een schilderij. de eindresultaten zijn altijd verbluffend!

- workshop illusionist: Mindfuck is helemaal in. Topgoochelaar Marco Royal laat je 'achter de schermen' kijken bij zijn tricks en trucs. 

- workshop kleding- en kleuradvies: Carry van der Smam van Yoursp geeft je in een leuke workshop tips hoe jij er het beste uit kan zien. Wat voor figuurtype ben je en welke kleuren kan je het beste dragen. HELAAS DEZE WORKSHOP IS AL VOL GEBOEKT

- workshop qi gong: altijd al willen kennismaken met deze bijzondere Chinese bewegingsoefeningen? Dan is dit je kans om tijdens deze workshop van Maaike Schakel daarmee kennis te maken.

- workshop mozaïek: in een gezellige en ontspannen workshop ga je onder begeleiding van Marian Tetteroo een leuk 'kunstwerkje' maken dat je na afloop mee naar huis kan nemen.

Als afsluiting ontmoeten alle deelnemers van de workshops om 17.00 uur elkaar in de foyer van De Warenar voor een borrel met hapjes. Mooie gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen.


3. Feest met  Wassenaarse DJ’s in de Warenar. Van 19.30 tot 23.00 uur

Dj's Bas, Luc en Ewout en Dj Robbin van Lifetrack maken er met jullie een mooi feestje van!  Even genoeg van de muziek?  Ga met je (nieuwe) vrienden op de foto in onze fotobooth. En wij zorgen voor wat drankje (3 muntjes pp) en een hapje!

 

SPELREGELS:

1. Je bent vrijwilliger in Wassenaar (of hebt een VCW-vrijwilligerspas) én

2.  je mag 1 onderdeel kiezen en je daarvoor opgeven. We willen heel veel vrijwilligers blij kunnen maken. Geef je je voor meerdere onderdelen op dan loop je de kans dat we al jouw aanmeldingen schrappen!!!

3. inschrijven kan tot 17 september via deze website én

4. aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

En VOL = VOL

 online aanmeldformulier 

 

SPONSOREN:  Het VrijwilligersFestival is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Wassenaar, Fonds1818, Fit in Wassenaar, DWK, De Warenar en vele Wassenaarse ondernemers én VRIJWILLIGERS. DANK!!

website & applicaties: WMOMO