VrijwilligersFestival 1 oktober:: Meld je nu aan!

Zondag 1 oktober vieren we met alle vrijwilligers het vrijwilligerswerk in Wassenaar én het 40-jarig bestaan van de VCW. Het programma voor de dag is klaar!

Het VrijwilligersFestival bestaat uit 3 onderdelen, met voor elk wat wils, waarvoor vrijwilligers zich voor maximaal één onderdeel kunnen aanmelden (verplicht!).


       1. Theatershow van “de Verbinders”, Joep van Deudekom en Rob Urgert in theaterzaal De Warenar.

            Van 12.45 tot ongeveer 15.00 uur

“Hoe kun je mensen dichter bij elkaar brengen? Afgelopen jaar hebben Rob en Joep zich in dit onderwerp vastgebeten, de wetenschap ervan onderzocht en dat heeft geleid tot een wederom hyperinteractieve show, waarbij het publiek zich na afloop veel meer verbonden voelt tot elkaar. Natuurlijk met een knipoog, maar zoals altijd is het bij de heren nooit onzin. Alles is gebaseerd op wetenschap. En op humor!

Na afloop om 14.00 uur treffen we elkaar in de foyer van De Warenar voor een kopje koffie/thee met gebak; want het is per slot van rekening feest!

 

2. FUNworkshops in De Warenar en het Van Heeckerenhuis. Van 15.00/16.00 tot ongeveer 18.00 uur

- workshop 'complimentenmeisjes' : tijdens deze insprierende workshop leer je de waarde van een goed compliment en dagen we je uit vaker positieve gedachten naar elkaar uit te spreken. Let's pay it forward! Deze interactieve workshop, met een vleugje wetenschap en de filosiefie achter de schoonheid en noodzaak van echte waardering is meer dan een bezoek waard! . 
Waardering kan een dag maken, zelfs een leven veranderen. Bereidwilligheid om het in woorden te vatten is het enige dat er voor nodig is. -Margaret Cousins-

- workshop illusionist: Laat je verbazen, verwonderen en entertainen door één van de spontaanste illusionisten van Nederland! Mindfuck is helemaal in. Vingervlugge topgoochelaar Marco Royal laat je 'achter de schermen' kijken bij zijn tricks en trucs. Met een grote dosis humor en interactiviteit is dit een workshop om nooit te vergeten en waarbij niets is wat het lijkt. Zo kan jij ook anderen versteld doen staan!

- workshop qi gong: HELAAS , DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

- workshop djembé: HELAAS , DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

- workshop schilderen: HELAAS , DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

- workshop kleding- en kleuradvies: HELAAS, DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG  ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

- workshop mozaïek: HELAAS , DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG  ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

- wijnproeverij: HELAAS , DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT. GELUKKIG ZIJN ER OOK NOG  ANDERE WORKSHOPS WAAR JE UIT KAN KIEZEN!

Als afsluiting ontmoeten alle deelnemers van de workshops om 17.00 uur elkaar in de foyer van De Warenar voor een borrel met hapjes. Mooie gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen.


3. Feest met  Wassenaarse DJ’s in de Warenar. Van 19.30 tot 23.00 uur

Dj's Bas, Luc en Ewout en Dj Robbin van Lifetrack maken er met jullie een mooi feestje van!  Even genoeg van de muziek?  Ga met je (nieuwe) vrienden op de foto in onze fotobooth. En wij zorgen voor wat drankje (3 muntjes pp) en een hapje!

 

 

SPELREGELS:

1. Je bent vrijwilliger in Wassenaar (of hebt een VCW-vrijwilligerspas) én

2.  je mag 1 onderdeel kiezen en je daarvoor opgeven. We willen heel veel vrijwilligers blij kunnen maken. Geef je je voor meerdere onderdelen op dan loop je de kans dat we al jouw aanmeldingen schrappen!!!

3. inschrijven kan tot 17 september via deze website én

4. aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

En VOL = VOL

online aanmeldformulier. 

 

SPONSOREN:  Het VrijwilligersFestival is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Wassenaar, Fonds1818, Fonds Wassenaar, 'Fit in Wassenaar', DWK, De Warenar en vele Wassenaarse ondernemers én VRIJWILLIGERS. DANK!!

website & applicaties: WMOMO