VCW-participatie

Bij de VCW worden allerlei activiteiten georganiseerd die je kunnen helpen om weer "mee te doen". Want meedoen is niet altijd voor iedereen zo makkelijk als anderen soms denken. Vind jij het lastig om contact te leggen? of spannend om nieuwe mensen te leren kennen? Werkt de taal ook niet voor je mee? Wij zijn er voor jou! Een aantal van deze activiteiten om weer "mee te doen" zijn bijvoorbeeld;

Het Taalcafé waar we gezellig met elkaar Nederlands praten. Goed voor de taalontwikkeling, maar zeker net zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Club Creatief, creatief bezig zijn werkt ontspannend. Met een leuke groep mensen maken we iedere keer weer iets anders.

Van tijd tot tijd geven wij ook fietslessen voor volwassenen die dit in land van herkomst nog niet hebben geleerd. Graag helpen wij om meer vrijheid te krijgen en te bewegen op een gezonde manier.

Wandelen in kleine groepjes. Met kleine groepjes wandelen we door Wassenaar. Gezond voor lichaam en geest. Iedere week wandelen we een andere route.

Bewegen door weer in balans en rust te komen voor mensen met een kleine beurs. Zeer laagdrempelig bewegen en even de aandacht voor jezelf.

Dit is een greep uit de activiteiten die we aanbieden. Wil je meer weten of heb je zelf een leuk idee over een activiteit? Neem dan contact op met Jeanine via participatie@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of bel 06-15678510. 

website & applicaties: WMOMO