Vacature medewerker sociale participatie & activiteiten

 Vacature medewerker sociale participatie & activiteiten

De VCW is al meer dan 35 jaar HET steunpunt voor vrijwilligerswerk in Wassenaar. We zijn een kleine organisatie waar samenwerking en plezier in het werk hebben boven aan staan. Samen met ruim 50 vrijwilligers, een bestuur (vrijwilligers) en 3-4 parttime betaalde medewerkers zetten wij ons in voor de Wassenaarse samenleving. VWC-participatie helpt mensen om te participeren in de samenleving en indien mogelijk te begeleiden richting (vrijwilligers-)werk.

 

Positie van de functie: 

je werkt nauw samen met de coach sociale activering, Suzan van der Goes. Daarnaast werk je samen met vrijwilligers waarvoor jij het aanspreekpunt bent.  De coördinator van de VCW, Jolande de la Rambelje, is jouw aanspreekpunt.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

-             Coördineren van bestaande sociale participatie-activiteiten waarbij je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (vanuit bijstand, statushouders, mensen met een beperking etc.) enthousiast maakt om deel te nemen aan activiteiten.

-             Ontwikkelen van nieuwe activiteiten voor de doegroep

-             Aansturen vrijwilligers die de activiteiten begeleiden

 

Competenties:

Je vindt het leuk om, in een klein team van medewerkers, actief bij te dragen aan het ontwikkelen van sociale participatie-activiteiten. Je vindt organiseren leuk en gaat graag om met mensen met verschillende achtergronden. Je kunt mensen op hun gemak stellen en stimuleren om actief te zijn.

 

Opleidingsniveau:

MBO/HBO werk- en denkniveau

 

Arbeidsvoorwaarden:

CAO sociaal werk schaal 7 (€ 2550 - € 3494 bij 36 uur excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

 

Contractduur:

12-14 uur per week, verdeeld over 3 dagen (werktijden in overleg) voor bepaalde tijd van 1 jaar. Afhankelijk van subsidies is verlenging mogelijk.

 

Meer informatie:

wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Suzan van der Goes, coach sociale activering, telefoon 06 - 43112615

 

Sollicitaties:

jouw sollicitatie, inclusief motivatie en curriculum vitae, kun je sturen naar Jolande de la Rambelje (coördinator VCW), email  jolande@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

website & applicaties: WMOMO