Vacature medewerker communicatie en projecten

 

Vacature medewerker communicatie en projecten

 

De VCW is al meer dan 35 jaar HET steunpunt voor vrijwilligerswerk in Wassenaar. We zijn een kleine organisatie waar samenwerking en plezier in het werk hebben boven aan staan. Samen met ruim 50 vrijwilligers, een bestuur (vrijwilligers) en 3-4 parttime betaalde medewerkers zetten wij ons in voor de Wassenaarse samenleving. VWC-participatie helpt mensen om te participeren in de samenleving en indien mogelijk te begeleiden richting (vrijwilligers-)werk.

 

Positie van de functie:je werkt samen met het team van betaalde medewerkers. Daarnaast werk je samen met veel vrijwilligers waarvoor jij het aanspreekpunt bent.  De coördinator van de VCW is jouw aanspreekpunt.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Bijhouden (vooral redactioneel) van alle media zoals de verschillende websites (VCW, WassenaarDoet, Beursvloer Wassenaar), Facebookpagina, wekelijkse rubriek in DWK, nieuwsbrieven via Mailchimp;
  • Ontwikkelen van nieuwe media-uitingen;
  • Coördinatie van VCW-activiteiten op het gebied van communicatie en PR;
  • Ondersteuning bij projecten zoals Beursvloer Wassenaar;
  • Backup van de coördinator VCW tijdens afwezigheid.

 

Competenties:Je vindt het leuk om, in een klein team van medewerkers, actief bij te dragen aan het verbeteren van de communicatie van de VCW naar buiten. Je bent redactioneel zeer goed en hebt ervaring in het bijhouden van websites en het maken van presentaties en foldermateriaal.

 

Opleidingsniveau: MBO/HBO werk- en denkniveau

 

Arbeidsvoorwaarden:CAO sociaal werk schaal 7 (€ 2550 - € 3494 bij 36 uur excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

 

Contractduur:12-14 uur per week, werktijden flexibel in overleg, voor bepaalde tijd van 1 jaar. Afhankelijk van subsidies is verlenging mogelijk.

 

Meer informatie:wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met de coördinator van de VCW, Jolande de la Rambelje, telefoon 06 16678817.

 

Sollicitaties:jouw sollicitatie, inclusief motivatie en curriculum vitae, kun je sturen naar Jolande de la Rambelje (coördinator VCW) email: jolande@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

website & applicaties: WMOMO