Zoeken in de vacaturebank
Zoeken met zoektermen
VCW evenementen 2019

Dinsdag 26 maart : Beursvloer Wassenaar 2019

Met een klap op de gong opende Burgemeester F.  Koen de 1e Beursvloer van Wassenaar dit jaar. Wat een succes is deze eerste Beursvloer geweest! Met een totaal bedrag ter waarde van Euro 91.958 voor 68 gemaakte matches.

Bent u ook nieuwsgierig geworden om mee te doen? En heeft u de Beursvloer dit jaar gemist? Dan raden wij u aan om snel in te schrijven voor de komende Beursvloer, want voor ieder bedrijf en maatschappelijke organisatie is er wat te winnen. En dan niet alleen met het uitruilen van produkten en diensten, maar ook een echte prijs! Zo ging de 1e Prijs voor de Leukste Match naar het Rijnlands Lyceum en Florence. Leerlingen organiseerde een kunstklas voor bewoners van een zorggroep en in ruil daarvoor gaven medewerkers van Florence les over dementie op school.

De Burgemeester roemde het aangaan van verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, waarbij ieder elkaar helpt en een groot netwerk opbouwt. Het ter beschikking stellen van het voetbalveld om een personeeluitje voor de bank mogelijk te maken? Het leveren van juridische expertise in ruil voor het ter beschikking stellen van een clubhuis? Materiaal voor de sportclub in ruil voor het aanbieden van een sportles bij het bedrijf?

Dankzij goed voorbereide en aktieve “matchmakers” (te herkennen aan hun geel-blauwe hesjes) kwamen er 68 matches tot stand. De sfeer zat er goed in, het netwerk werd vergroot en zelfs na die dag hielden bedrijven en organisaties contact over toekomstige uitruil.

De basis is gelegd. Nu is het verder uitbouwen want dit keer gaan we voor nóg meer matches!

Op 26 maart a.s. stelt Cees Overdevest zijn ruimte van Tulpen en Zo. aan de Katwijkseweg ter beschikking. Een kleurrijke plek die ongetwijfeld helpt om ieder aan te zetten tot het leggen van contacten en het maken van matches. Grote kans dat de deelnemers met een vrolijk voorjaarsgevoel naar huis gaan.  

Meer informatie over de 2e Beursvloer is te vinden op www.beursvloer.nl. Daar staan ook concrete voorbeelden van gemaakte matches zodat u inspiratie krijgt. Het bekijken van de gemaakte televisie reportage van Trebol produkties trekt u ongetwijfeld over de laatste drempel. Houd de komende aankondigingen goed in de gaten en zegt het voort:

Beursvloer 26 maart 2019!

Nieuwste vacatures

Werkgroep Fairtrade gemeente Wassenaar

Fairtrade promotor

VacaturenummerM.055

Van Ommerenpark

Pianist-gitarist

VacaturenummerM.054

Van Ommerenpark

Creatieve vrijwilliger voor handwerken.

VacaturenummerM.053

Van Ommerenpark

Assistentie bij de gym

VacaturenummerE.051

KidsRights

Voorlichter op school m.b.t. kinderrechten

VacaturenummerH.065

Florence, locatie Duinstede

Chauffeur op de personenbus

VacaturenummerC.018

Beheer Service Centra Wassenaar

Beheerder(s) voor Servicecentrum De Oosthof

VacaturenummerA.127

Dierenbescherming Het Knaaghof

Coördinator voor kinderfeestjes

VacaturenummerD.036

Dierenbescherming Het Knaaghof

Dierenverzorgers

VacaturenummerD.035
KORTINGEN met vrijwilligerspas
Wassenaar vrijwilligerspas - mantelzorgpas