Vrijwilligers in het zonnetje

 

Al ruim 15 jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen en buigt een onafhankelijke jury zich ieder jaar over kandidaten die zijn voorgedragen door organisaties of particulieren voor hun geweldige inzet als vrijwilliger.

 

In dit Nationale Jaar Vrijwilliger Inzet 2021 is het thema “Mensen maken Wassenaar samen mooier” en wordt aandacht besteed aan de werving van nieuwe groepen vrijwilligers.

Met de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 willen wij “nieuwe gezichten” in het vrijwilligerswerk in Wassenaar in het zonnetje zetten. Dit jaar zouden wij graag  aanmeldingen willen ontvangen uit 4 groepen:

  1. Jongeren waarbij zowel een groep als een individu voorgedragen mag worden.
  2. Expats die actief zijn in de Wassenaarse gemeenschap.
  3. Migranten die hun draai als vrijwilliger gevonden hebben.
  4. Vrijwilligers met een beperking.

 

In verband met de coronamaatregelen hebben we besloten de uitreiking te verplaatsen naar vrijdag 13 mei 2022. 

De onafhankelijke jury, bestaande uit Marc van Dijk (voorzitter), Jolande de la Rambelje (coördinator), Brian Hakkeling, Mirjam Franken, Ingrid Römer en Robbin Ruigrok kiezen uit alle aanmeldingen per categorie een vrijwilliger die op 13 mei 2022 in het zonnetje wordt gezet. De voordragende organisatie (van de winnaars) ontvangt tevens een geldbedrag van € 250,- te besteden aan vrijwilligers binnen de eigen organisatie.

website & applicaties: WMOMO