Fietsen- en klussendienst

VCW FIETSENWERKPLAATS:

In onze Fietsenwerkplaats verzamelen wij overcomplete tweedehands fietsen en verkopen deze - na een grondige opknapbeurt - tegen uiterst schappelijke prijzen aan mensen met een smalle beurs. Ook verrichten onze vrijwillige fietsenmakers voor minder draagkrachtige Wassenaarders reparaties tegen kostprijs.

Dus: Heb je nog een oude en ongebruikte fiets in de schuur staan? Bel de VCW Fietsenwerkplaats en maak een afspraak wanneer je hem kunt brengen of eventueel op te laten laten halen. Je maakt er een dorpsgenoot heel erg blij mee.

Fiets brengen of kopen?
VCW Fietsenwerkplaats, Van Heeckerenstraat 2.
Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Telefoon  06 – 15 20 86 70

email: vcwfietsenwerkplaats@gmail.com

 

 

VCW KLUSSENDIENST:

De VCW Klussendienst is er om mensen met een klein inkomen en een sociale indicatie of ouderen en zonder sociaal vangnet, te helpen met klusjes in huis. De klussen worden verricht door vrijwilligers. Een klus mag niet meer dan 2 uur in beslag nemen. Denk hierbij aan een gordijn ophangen, een lamp ophangen, een televisie inregelen, een kraan repareren enz. enz.

Voor incidentele tuinklussen doen wij eerst een intakegesprek op locatie. Gekeken wordt of de tuinklus geschikt is voor onze tuinmannen, binnen 2 uur gedaan kan worden én of u behoort tot de doelgroep.

Voor een klus vraagt de Vrijwilligerscentrale een eigen bijdrage van € 5,00 per klus (contant te voldoen aan de klusser). 

 

Heb je een klus en denk je in aanmerking te komen?

Bel op maandag of donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur dan kunt u uw klus aanmelden bij één van onze consulentes 070-5113133

(sinds 15 juli 2023 is klussencoördinator Jolanda van Zijll Lamghout andere dingen gaan doen)

website & applicaties: WMOMO