Wassenaarse Vrijwilligersprijzen

 

 

Waarderen  van vrijwilligers is essentieel! Dat gebeurt vaak door de organisatie zelf maar als steunpunt voor vrijwilligerswerk in Wassenaar wil de VCW hen extra in zonnetje zetten. Want vrijwilligers maken Wassenaar samen mooier! 

Al meer dan 15 jaar reikt de VCW de jaarlijkse Vrijwilligersprijzen uit. Uit alle genomineerden kiest een onafhankelijke jury de winnaars.
 
 
 
 
In dit Nationale Jaar Vrijwilliger Inzet 2021 is het thema “Mensen maken Wassenaar samen mooier” en wordt aandacht besteed aan de werving van nieuwe groepen vrijwilligers.

 

Met de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 willen wij “nieuwe gezichten” in het vrijwilligerswerk in Wassenaar in het zonnetje zetten. Dit jaar zouden wij graag  aanmeldingen willen ontvangen uit 4 groepen:

  1. Jongeren waarbij zowel een groep als een individu voorgedragen mag worden.
  2. Expats die actief zijn in de Wassenaarse gemeenschap.
  3. Migranten die hun draai als vrijwilliger gevonden hebben.
  4. Vrijwilligers met een beperking.

 

Zijn er binnen uw organisatie of in uw omgeving mensen die aan één van de criteria voldoen, meld ze aan!

 

De onafhankelijke jury, bestaande uit Marc van Dijk (voorzitter), Jolande de la Rambelje (coördinator), Brian Hakkeling, Mirjam Franken, Ingrid Römer en Robbin Ruigrok kiezen uit alle aanmeldingen per categorie een vrijwilliger die op 6 december in het zonnetje wordt gezet. De voordragende organisatie (van de winnaars) ontvangt tevens een geldbedrag van € 250,- te besteden aan vrijwilligers binnen de eigen organisatie.

 

De jury ontvangt uw aanmeldingen graag vóór 15 oktober.

Via het aanmeldformulier kunt u vrijwilligers nomineren door aan te geven wat zij  betekenen voor u, uw organisaties, uw leden of anderen in de Wassenaarse samenleving.

website & applicaties: WMOMO