Vrijwilligerspassen

Sinds 2012 brengt de VCW Wassenaarse vrijwilligerpassen uit, die gratis zijn aan te vragen door vrijiwlligersorganisaties als extra waardering voor vrijwilligers. Voor mantelzorgers geeft de VCW een mantelzorgpas uit. Beide passen hebben een aantal voordelen:

 

1. korting* bij door VCW gecontracteerde winkels/bedrijven.  Zie bij kortingspasaanbiedingen het actuele aanbod bij ongeveer 50 deelnemers!
2. met de pas kunnen pashouders zich aanmelden voor cursussen, workshops en thema-avonden. Veelal gratis en anders vaak met korting. Bekijk het aanbod op de Vrijwilligersacademie Wassenaar
3. gratis deelname aan het jaarlijkse vrijwilligersevent. Elk jaar een andere invulling maar denk aan theater, feest en/of Funworkshops.

Indien uw emailadres bij ons bekend is ontvangt u een paar keer per jaar een nieuwsbrief met actuele informatie voor pashouders, bijvoorbeeld over pasaanbiedingen.

Aanvragen
De gratis vrijwilligerspas is aan te vragen via de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. Ben je als vrijwilliger in Wassneaar actief en heb je nog geen pas? Neem dan contact op met je vrijwilligerscoördinator bij de organisatie waar je actief bent. Allen zij kunnen de pas bij ons aanvragen.

Wijzigen of dubbele pas
Voor het wijzigen van adresgegevens, doorgeven van emailadressen of je hebt een dubbele pas ontvangen? Laat het ons weten via vwpas@vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

*Spelregels kortingsaanbiedingen:
De afgesproken korting is gebaseerd op goodwill van de deelnemende bedrijven. Wij verzoeken pashouders de pas alleen voor eigen gebruik in te zetten en voorafgaand aan de besteding het gebruik van de pas aan de leverancier kenbaar te maken. Dit voorkomt verrassingen en teleurstellingen. Voorkom oneigenlijk gebruik en zorg dat de korting daar terecht komt, waarvoor hij bestemd is: bij Wassenaarse actieve vrijwilligers/mantelzorgers! De kortingsbieders kunnen naar een identiteitsbewijs vragen.
website & applicaties: WMOMO