NLdoet! Doe jij ook mee?

Op 10 en 11 maart kan je mee doen met de grootste landelijke vrijwilligersactie! Elk jaar organiseert het Oranje Fonds deze landelijke actie waarbij ze vrijwillige inzet in de schijnwerpers zet. Op deze manier kunnen zo veel mogelijk mensen ervaren hoe het is om vrijwilligerswerk te doen. Op www.nldoet.nlkan je je aanmelden voor een leuke activiteit bij jou in de omgeving.

Voor deze leuke activiteiten kan je je nu al inschrijven:

  • Scouting de Paauw vraagt hulp bij het verven van de botenloods en schoonmaak van het clubgebouw. De loods heeft een aanzienlijk oppervlakte dus alle hulp is welkom.
  • De Jue de Boules vereniging kan wat extra handjes gebruiken bij het onderhoud van het speelveld en het clubhuis. Help jij ook een handje?
  • Heb jij groene vingers? De Plataan zou graag hulp hebben bij het opknappen van de tuin voor de bewoners. Zodat ze in de zomer weer volop kunnen genieten.
  • Stichting Jan Baptistschool wilt graag het plein vergroenen en gezelliger maken. Zo ziet het er voor iedereen weer aantrekkelijker uit!
  • Scouting Van Woesikgroep gaat er een gezellige dag van maken! Naast de opknapwerkzaamheden en hulp in de moestuin zorgen zij voor een hapje en een drankje! Kom je ook?
  • Dierenambulance Den Haag zoekt ook mensen die helpen met de grote voorjaarsschoonmaak. Zij zorgen voor een gezamenlijke lunch, een rondleiding langs de dieren, een goodiebag, een eindborrel en met een heerlijk voldaan gevoel ga je weer naar huis.
  • Het bruglokaal wil graag een snoezelruimte maken voor haar cliënten met een mooie muurschildering. Kan jij leuk schilderen? Dan is dit je kans een mooie muurschildering te maken!

Wil jij ook graag iets doen maar kan je niet op 10 of 11 maart? Kijk dan op onze website voor andere leuke activiteiten of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

 

website & applicaties: WMOMO