Zoeken in de vacaturebank
Zoeken met zoektermen
VACATUREBANK >>
Vacatures onder de aandacht

Vrijwilligerscentrale Wassenaar

Vrijwillige coach.

VacaturenummerA.117

Vrijwilligerscentrale Wassenaar

Bestuurslid / Secretaris

VacaturenummerB.090

Sensoor Haaglanden

Telefoon- en/of chatmedewerker

VacaturenummerH.044

NUT Wassenaar

Programmamedewerker

VacaturenummerF.058

Vrijwilligerscentrale Wassenaar

Consulent Vacaturebank

VacaturenummerB.068
Nieuwste vacatures

Wijkgemeenschap Groot Deijleroord

Ledenadministrateur m/v

VacaturenummerB.105

NUT Wassenaar

Bestuurslid Programma.

VacaturenummerB.104

Villa Sijthoffstaete

Activiteitenbegeleider/maatje

VacaturenummerA.123

Museum Voorschoten

Medewerker Evenementen

VacaturenummerF.076

Dutch Integration Group, Stichting

Boekhouder

VacaturenummerB.103

Museum Voorschoten

Gastvrouw

VacaturenummerF.075

De Ster, Stichting

Vakantiebegeleiding

VacaturenummerK.014

De Kracht van Wassenaar

Sjouwers

VacaturenummerM.050

Wijkgemeenschap Groot Deijleroord

Bestuurslid voor beheer Deijlercentrum

VacaturenummerM.051
Zet uw vrijwilligers in het zonnetje: De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2018

Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar op 12 en 13 oktober de Vrijwilligersdagen met allerlei leuke activiteiten om de Vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje te zetten. Een onderdeel van deze dagen is de jaarlijkse uitreiking van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen. Met deze verkiezing laat de Vrijwilligerscentrale Wassenaar zien hoe onmisbaar de enorme inzet is van de vele vrijwilligers in ons dorp. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, die bestaat uit een brede afspiegeling van de Wassenaarse samenleving.

Kent u in uw organisatie ook een of meerdere vrijwilligers die het verdienen om eens extra  in het zonnetje gezet te worden? Meld hem of haar dan aan voor één van de eervolle onderscheidingen:  ‘Wassenaarse Vrijwilliger van het Jaar’ of de ‘Make a Difference Award’.

Wellicht vindt u het lastig om uit uw team vrijwilligers één kandidaat te nomineren. Al uw vrijwilligers worden immers gewaardeerd om hun belangeloze inzet.  De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen zijn bedoeld om alle vrijwilligers van uw organisatie in het zonnetje te zetten. De door u genomineerdekandidaat zien wij dan ook als de ambassadeur van uw stichting of vereniging.

De ’Make a Difference Award’ is speciaal bedoeld voor jonge vrijwilligers tot 25 jaar. Ook dit jaar kunnen voor deze prijs naast individuele vrijwilligers ook jeugdcommissies of -teams worden genomineerd.

Tijdens een besloten feestelijke bijeenkomst op vrijdag 12 oktober zullen alle genomineerden in de spotlights worden gezet. De winnaars zullen worden gehuldigd en ontvangen een (diner-) bon. Bovendien ontvangen de organisaties door wie zij voorgedragen zijn een cheque van € 500,- te besteden aan het vrijwilligersbeleid binnen de eigen organisatie.

De jury ontvangt uw aanmeldingen graag vóór 1 juli. Meer informatie, aanmeldingsformulieren en de ´spelregels´ van deze verkiezing vindt u op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl/Vrijwilligersprijzen

Ook voor kandidaten die al eerder voorgedragen zijn, maar toen niet in de prijzen vielen, staat deze verkiezing weer helemaal open. Dus meld hem of haar gewoon nogmaals aan.

 

De onafhankelijke jury, bestaande uit (v.l.n.r.): Jan-Kees Fokkens, Remi Noordover, Jolande de la Rambelje (coördinator Vrijwilligerscentrale Wassenaar), Iris Oostlander (jury voorzitter) Jochem Donath en Jolanda van Zijll Langhout, gaat met al uw aanvragen aan de slag om zo tot een rechtvaardige beslissing te komen.  Ook op de foto, maar geen lid van de jury: Richard van Ruler (voorzitter stichting Vrijwilligerscentrale Wassenaar).  

NIEUWS
AGENDA
KORTINGEN met vrijwilligerspas
Wassenaar vrijwilligerspas - mantelzorgpas
Vrijwilligerspas aanvragen